Heatmaster
Grotenoord 1
3341 LT Hendrik-ido-Ambacht
The Netherlands

Tel. +31 78 68 234 04
infoheatmaster.nl
Industrial
Heatmaster levert thermische olieketels, heetwatersystemen en stoomsystemen voor verschillende processen binnen de industrie, waaronder bitumen- en asfaltfabrieken en voor vele andere industri‘le toepassingen.

Ons ontwerp met een grote verbrandingskamer verzekert een complete verbranding van de brandstof. Dit resulteert in lage belasting voor de spiralen en een lage filmtemperatuur. In combinatie met de robuuste constructie draagt dit bij tot een lange levensduur, ook van de thermische vloeistof.

Heatmaster levert thermische oliesystemen die verwarmen tot 400°C. De ketels zijn in horizontale of verticale uitvoering beschikbaar. In de horizontale modellen is het mogelijk om via een deur toegang te geven tot het inwendige van de ketel. De ketels worden verhit door olie, gas of elektriciteit.

Voor warmteterugwinning is een speciaal ontwerp ontwikkeld, dat gebruikt wordt in combinatie met dieselmotoren. Dit systeem kan worden uitgevoerd in stoom, heet water of thermische olie.

We produceren heetwaterinstallaties (maximum temperatuur 180°C ), welke te gebruiken zijn voor verschillende verhittingsprocessen.

Industriele verwarming systemen

In Facto